blog-Poesie, Mystere și Tutti Frutti

Poesie, Mystere și Tutti Frutti

Irresistible, Louise, Giamanda sau Alexandre le Grand sunt doar câteva exemple de nume de praline din gama Leonidas. Lângă acestea stau alte peste 130 de sortimente de praline – fiecare cu propria denumire și – bineînțeles – personalitate.

Crearea pralinelor este o chestiune de geniu, artă și noroc. Dar de unde au apărut toate aceste gusturi, arome, forme și, mai presus de toate, aceste denumiri? E de la sine înțeles că fiecare nume de pralină reflectă specificul său, fie că este vorba de ingrediente, formă sau istoria produsului.

Citeste tot
blog-Manon-Cafe

Povești nespuse despre Manon

Dintre zecile – chiar sutele – de praline Leonidas, pralinele Manon sunt un “must taste”. Le recomand spre degustare oricărui neinițiat, dar le și savurez repetitiv împreună cu vehi prieteni. Și de fiecare dată descopăr ceva nou. Combinația dintre crema de unt și crema pralinată, totul sub acea cochilie crocantă inconfundabilă, fac din această Manon o adevărată vedetă.

Citeste tot
blog-Premium

Premium înseamnă scump? Nu neapărat…

Am tot vorbit în ultima vreme despre ciocolată și praline premium. Iar acum câteva zile am auzit pe cineva spunând că apelativul premium este folosit doar pentru a justifica un preț mai mare al produselor respective. Ceea ce m-a intrigat.

Citeste tot
blog-despre vin si ciocolata

Despre vin și ciocolată

Ciocolata și vinul: două plăceri care nu trebuie să se excludă una pe cealaltă. Dar cum să le asociem?

Deseori când ne gândim la un cadou pentru cei dragi, inevitabil ne vin în minte 2 idei: ciocolata și / sau vinul. Sunt lucruri de dăruit cu care nu vom da niciodată greș, cu condiția de a alege produse de calitate. Și potrivite pentru cei care le primesc.

Dar nu este singura condiție…

Citeste tot